I made this widget at MyFlashFetish.com.

Countdown Timer


I made this widget at MyFlashFetish.com.

15 May 2009

Tag dari Wani

14hb aku telah di tag oleh cik wani..so aku pun lakukan lah ape yg patut..

Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Miss WaNi

Miss wani yg cute nie lah yg mengtag helmie
kuang,kuang.kuang..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1.aku tak suka org menipu!!geram aku rase nk tampo2 je muka dia..

2.aku jarang shopping,tp klu shopping habis nk dekat beribu gak!

3.aku cume dengar radio dlm kete je.aku mesti dgr HOT.FM (tak tau kenape)

4.aku tak suke bermusuh n gaduh (mcm budak2 je)

5.aku seorang yg periang,sume org akan ketawe bila tgk telatah aku..

6.aku suka keje rajin2,nk simpan duit byk2..

7.aku bukan seorang PEROKOK!!oh tidak aku tak suka!!

8.aku tak suka orang makan tak habis.MEMBAZIR!

9.suka melancong..tp slalu busy

10.suka online,keje blk sampai 1pagi pn nk online gak.tak kesah!

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog

alamak aku punye blog baru tp aku suka no ganjil..aku bagi 3 lah

intan
aishiza
nanick

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

3 comments:

cIk JanNah said...

wah2 rajin layan tag~

hikss

;)

helmie affandi chew said...

biase la..layan jgn tak layan..

hanc said...

waaa. ape tu??